Of het nu een terrasoverkapping, carport of een lichtstraat betreft, bij Jongmans Zonwering bent u aan het juiste adres voor al uw overkappingen.

 

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven.

Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort!

Terrasoverkappingen die wij leveren zijn bestand tegen hevige regenbuien en windhozen. U kunt uw tuinmeubelen dus het hele jaar droog laten staan. Geen gesleep meer met zware meubelen of plastic afdekzeilen. Bescherm uw tuinset en gebruik uw tuinmeubelen het hele jaar door.

De terrasoverkappingen die wij leveren zijn uit te rusten met vele extra’s. Zo kunt u voorzien in uw eigen comfort. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, extra zonwering, wanden van glas of het plaatsen van zonwerende screens als luxe uitbreiding.

 


Carport

 

Een carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Nooit meer door de regen rennen naar uw auto om vervolgens met moeite uw paraplu dicht te klappen.

Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

 

 


Lichtstraat

 

Onder dichte carports kan het erg donker zijn. Het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat is een goede oplossing voor dit probleem. Een lichtstraat brengt snel weer daglicht in de duisternis.

Creëer uw eigen lichtstraat

Het gebruik van profielen (en optioneel polycarbonaat beglazing) voor uw lichtstraat is een lust voor het oog en mag gerust een aanwinst worden genoemd. De kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen zorgen voor een mooie afwerking.