produkt_rolluik_1 Op het gebied van rolluiken bieden we de keuze uit opbouwen of integreren. Rolluiken worden aangeschaft voor zowel beveiliging, isolatie tegen kou, als voor zonwering en afsluiting. Bij zonwering en afsluiting is er geen verschil tussen op- of inbouw. Als beveiliging en isolatie tegen de kou biedt een opbouwrolluik betere mogelijkheden. Wij leveren uitsluitend rolluiken van hoogstaande kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur.

 

 

Wij leveren rolluiken van twee hoogstaande merken met een goede pijs/kwaliteit verhouding: Heroal en Alulux.

Heroal rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpanser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen.

Alulux heeft de productie van haar rolluiken in eigen hand en onderwerpt haar producten voortdurend aan controle. Hierdoor garanderen zij kwaliteit en een lange levensduur. De lamellen hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan en zijn voorzien van meerdere laklagen. ondergaan. Regen, hagel wind en zonlicht zullen op alulux rolluiken geen invloed hebben.

produkt_rolluik_2Alle verschillende typen rolluik kastsystemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn in gerolvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar. In alle maten, vormen en kleuren. Dubbelwandige, hoogwaardige aluminium lamellen met een slijtvaste meerlagig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyurethaanschuim.

De rolluiken worden standaard met een bandbediening geleverd, naar wens zijn deze ook met motor en afstandsbediening verkrijgbaar. Lees meer over de mogelijkheden van elektrische bediening op de bedieningen pagina.

 


Designprodukt_rolluik_kleuren

Kleuren, vormen en texturen. Met al deze mogelijkheden worden uw rolluiken kwalitatieve designelementen geheel naar uw smaak. Rolluiken met opvallende accenten of juist ingetogen geïntegreerd met uw gevel, alles is mogelijk en de keuze is aan u. Maak uw rolluik zo persoonlijk als u wil.