Wij bieden een ruim assortiment aan zonwering waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en wat er technisch mogelijk is. Zo vinden we altijd de perfecte oplossing voor iedere klant.

 

produkt_doekkleuren

 Kleurenpalet

Ongeacht welke zonnescherm type u kiest voor allen geldt dat we een uitgebreide palet aan kleuren voor het doek aanbieden. U heeft de keuze uit ruim 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van excellente kwaliteit en houdt warmte en licht uitermate goed tegen. De mooie kleuren en dessins zorgen ervoor dat u uw zonneschermmarkies een persoonlijke uitstraling kunt geven, passend bij uw huis.

 

 

Ook voor de bediening van uw zonwering bieden we voor iedere portemonnee een passende oplossing. Voor meer informatie over de bedieningsmogelijkheden klik hier.

 


Terrasscherm

produkt zonweringMet een terrasschermen houden zelfs wind, regen, te felle zon of ongewenste pottenkijkers u niet meer binnen.  zonnescherm tovert u uw terras in een handomdraai om tot een knusse en schaduwrijke plek. Zo geniet u nog steeds van de zon, terwijl u in de schaduw zit. Dankzij de beschutting van het zonnescherm blijft het langer warm tijdens de zomeravonden.

Er zijn drie typen zonneschermen: de standaard variant, het semi-cassettescherm en het cassettescherm. De standaard variant is eenvoudig: de stof is in opgerolde toestand aan de onder- en bovenzijde zichtbaar. Het semi-cassette zonnescherm toont in opgerolde toestand de stof enkel aan de onderzijde.

Het cassettescherm biedt volledige bescherming van de stof tegen vuil en weersinvloeden.

We hebben voor elke situatie het juiste terrasscherm.

 


Uitvalscherm

uitvalschermHeeft u last van de laagstaande zon en hoeft u de ruimte onder de zonwering niet te benutten? Dan zijn de stijlvolle uitvalschermen dé oplossing. Uitvalschermen zijn zonneschermen met twee vaste armen, die omlaag gaan als het scherm uitgezet wordt. Uitvalschermen zijn de meest toegepaste en daarom heel bekende zonneschermen. Een uitvalscherm is zowel effen als gestreept in allerlei kleuren verkrijgbaar. Het zonnescherm kan tot ongeveer 4 meter breed gemaakt worden. De (optionele) stormvaste armen zorgen dat uitvalschermen praktisch altijd gebruikt kunnen worden, ook tijdens flinke wind en/of grote hoogte.

 


Markies

Markies

Markiezen zijn niet alleen mooi en stijlvol, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft.

Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.

De materialen voor het frame zijn bepalend: kies uit aluminium, vurenhout of grenenhout. De boven- en zijplanken zijn gelijkwaardig uit te voeren in aluminium of Red Cedar-hout. Met een originele keuze voor de biesband, de kleur van het doek en de bediening van uw markies creëert u uw eigen unieke zonwering.

 

 


 Markisolette / Valarm zonnescherm

Een markisolette is de ideale combinatie tussen een uitvalscherm en een screen. Deze zonwering rolt eerst verticaal naar beneden langs het raam en klapt vervolgens uit als een uitvalscherm. Met de Markisolette uitvalscherm kan de verhouding van zonwering en uitzicht goed gedoseerd worden. Zo is de Markisolette zeer geschikt voor hoge ramen en geeft deze optimale zonwering met exclusieve uitstraling.