Wij bieden een groot assortiment produkten aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze produktgroepen.
U kunt per produktgroep meer details bekijken door op de afbeelding te klikken.

produkt_zonwering_1

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het creëren van schaduw, lichtregulatie en verkoeling met behulp van zonneschermen, markiezen of andersoortige zonwering. De mogelijkheden ten aanzien van stijl, uitstraling, kleur lak en kleur doek zijn groot.
Een aantal voorbeelden van zonwering die wij leveren en monteren zijn:
– Uitvalscherm
– Knikarmscherm
– Markies

 

 

Screens zijn tegenwoordig bijzonder populair. Ze werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom! Ze zijn in vele uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Wat onbekender is de functionaliteit als windwering in bijvoorbeeld een terrasoverkapping of op het balkon.

 

 

Met rolluiken kiest u voor gemoedrust. Rolluiken werken als goed hang – en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Maar naast veiligheid vormen rolluiken een excellente zon – en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter.

 

 

 

produkt_overkapping_2

Ook voor het plaatsen van een terrasoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Leven en genieten van uw terras de hele zomer lang. Terrasoverkappingen kunnen in elk model, kleur en maat gemaakt worden.

Carport overkappingen en lichtstraten kunnen wij eveneens leveren.

 

 

 

 

produkt_Horren

In de zomer is het genieten geblazen van het weer. Het koele briesje dat door open ramen en deuren binnenwaait, brengt maar al te vaak muggen, vliegen, spinnen en wespen met zich mee. Met een horgordijn, hordeur of rolhor houdt je deze ongewenste bezoekers buiten de deur.
Horren zijn er in vele soorten en maten, informeer naar de mogelijkheden.