Door het plaatsen van deur en raamhorren laat u de frisse lucht binnen en houdt u insecten buiten. Horren zijn een alleszins betaalbare investering in jarenlang zomers woonplezier en een goede nachtrust!

Bij Jongmans zonwering kunnen wij u de volgende hortypen leveren:


(Rol)Horren

produkt_rolhorEen van de meest gebruikte oplossingen voor een raam of deur is een rolhor. De rolhor dankt zijn naam aan de eigenschap dat het gaas wanneer de hor geopend wordt zich oprolt in een cassette.

 

Een rolhor heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zelfs voor draaikiepramen. De rolhor is zowel in het kozijn als op het kozijn te monteren. Eenmaal gemonteerd, heeft u hier ten opzichte van een inzethor, geen omkijken meer naar. De rolhor sluit uitermate goed af.

 

 


Voorzethorren

produkt_voorzethor
Een voorzethor is een hor die voor het raam wordt gezet en bevestigd met klemmen of schanieren. Deze is geschikt voor bevestiging binnen en buiten. De voorzethor wordt “op het venster” gemonteerd, maar kan eenvoudig worden uitgenomen dankzij een slim klemsysteem. De voorzethor wordt met clips op het kozijn geklikt. Dezelfde clips kunnen gebruikt worden als scharnier. Een voorzethor kan gewoon in het kozijn blijven terwijl het raam grwoon open en dicht kan.

De hor is in verschillende afmetingen te verkrijgen.

 

Indien u de voordelen van een voorzethor en een plisséhor wilt hebben, dan is wellicht een plissé voorzethor iets voor u, Dit type voorzethor heeft als voordeel dat u heel eenvoudig het gaas gedeelte openschuift om bijvoorbeeld uw dekbed buiten te hangen!

 

 

 


PlisséHorren

Picture 051

 

Bij een plissé hor, anders dan bij rolhorren rolt het gaas niet op bij een plisséhor, maar vouwt op. Plisséhorren zijn leverbaar voor zowel ramen als deuren. De plisséhor heeft een stijlvolle uitstraling en is tevens zeer functioneel en makkelijk te openen en sluiten.

De plisséhordeur is verkrijgbaar in veel uitvoeringen verkrijgbaar en daardoor toepasbaar bij bijna elke (dubbele)deur of schuifpui.

 

 

 

Onderhoud

Al onze horren zijn weerbestendig en tevens onderhoudsvrij.